KAKAOVÉ MÁSLO MANTECA

 
 

KAKAOVÉ MÁSLO MANTECA

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Cena 860,87 Kč 452,17 Kč 234,78 Kč 104,35 Kč od 104,35 Kč bez DPH
990 Kč 520 Kč 270 Kč 120 Kč od 120 Kč    
Kategorie KAKAOVÉ BOBY A KAKAOVÉ MÁSLO
 

Kakaové máslo je světle žlutý jedlý tuk extrahovaný z kakaových bobů. Používá se k výrobě čokolády, stejně jako některých mastí, toaletních potřeba a léčiv. Kakaové máslo má kakaovou chuť a vůni. Pro rozpouštění tuku kolem tělesné teploty má kakao dobrou stabilitu. Tato kvalita ve spojení s  přírodními antioxidanty zabraňuje žluknutí. 

Kakaové máslo je odolné vysokým teplotám (až 200°C) a proto je velmi vhodnou a zdravou variantou pro přípravu pokrmů. Obsahuje kyseliny palmitovou, stearovou, olejovou a linolenovou.

 

Kakaové máslo je také vhodné používat na pokožku a to pro její vydatnou výživu a obnovu pružnosti. Pleť hydratuje a brání jejímu předčasnému stárnutí. Pro redukci jizev se doporučuje používat dvakrát denně.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.