KAKAOVÉ MÁSLO MANTECA
Detailní popis produktu
Kakaové máslo je světle žlutý jedlý tuk extrahovaný z kakaových bobů. Používá se k výrobě čokolády, stejně jako některých mastí, toaletních potřeba a léčiv. Kakaové máslo má kakaovou chuť a vůni. Pro rozpouštění tuku kolem tělesné teploty má kakao dobrou stabilitu. Tato kvalita ve spojení s přírodními antioxidanty zabraňuje žluknutí.
Kakaové máslo je odolné vysokým teplotám (až 200°C) a proto je velmi vhodnou a zdravou variantou pro přípravu pokrmů. Obsahuje kyseliny palmitovou, stearovou, olejovou a linolenovou.
Kakaové máslo je také vhodné používat na pokožku a to pro její vydatnou výživu a obnovu pružnosti. Pleť hydratuje a brání jejímu předčasnému stárnutí. Pro redukci jizev se doporučuje používat dvakrát denně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.